Köp julskinkan med ett snabblån

Nu är det snart jul igen och det innebär att det finns så mycket som måste inhandlas. Mat, julpynt, julgranen och julklappar. Lönen är inte större bara för att det är jul och för att man måste köpa mer saker. För många känns det snarare som tvärtom, att julen kostar så mycket och sedan finns det inte pengar till allt och framför allt inte till nyår.

Val av julskinka

Något av det viktigaste på svenska julbord är julskinkan. Den blir även dyrare och dyrare för varje år som går, framförallt om man vill ha en svensk julskinka och gärna ekologisk. Det är inte ovanligt med en julskinka som kostar 200-300 kronor. Men då kommer frågan också vilken sort ska man ha? Den kokta som farmor tycker så mycket om? Den rökta? Den saltade? Därför köper många minst två skinkor, både för att det ska räcka samt att alla ska få just den sorten de vill ha.

Snabblån till julskinkan

Det är inte ovanligt att svenska hushåll lägger 800 till 1500 svenska kronor på enbart julskinka varje år. Men då kommer man till frågan, hur ska man ha råd att lägga så mycket pengar på lite kött. Många har inte råd och för att lösa situationen så tar de ett snabblån. Fördelen med snabblånet är att när man står där i butiken och tittar på de olika skinkorna och räknar ut priset så kan man direkt slänga iväg ett sms, få pengarna direkt på kontot och köpa skinkan. Man behöver inte göra någon lång ansökan eller kontakta flera bolag. Fördelen är också att man behöver inte lägga ifrån sig den perfekta julskinkan som man står och håller i utan man kan köpa den. Genom att ta ett snabblån så kan man få alla nöjda och glada och var och en kan få den skinka de vill ha.

Det gäller dock att tänka på att snabblånet ska betalas tillbaks inom 30 dagar, vilket innebär i januari när ekonomin nästan är sämre än i december.

julskinka

Leave a Comment