Ferratum

Ferratum

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 1000-45 000 kr

Löptid: 24 månader

Kostnad: 0 kr

Ferratum är en en populär långivare som har funnits i branschen under en längre tag. Företaget startades 2005, och idag har företaget omkring 400 medarbetare över världen. Visionen är att bli en av de stora mobila bankerna i världen, och att ge sina kunder en bra hjälp som möjligt för deras olika problem. Ferratum finns i flera olika länder i Europa, i Australien och Kanada.

ferratum-lån

  • Låna upp till 45 000 kronor
  • Flexibla uttag & återbetalningar
  • Hjälpsam & bra kundsupport
  • 2 miljoner nöjda kunder i 23 länder

Krav & regler

Det är inte alla företag som tar emot ansökningar från människor med tidigare betalningsanmärkningar. Ferratum är däremot ett undantag inom detta. Hos Ferratum kan alla ansöka om ett lån, trots att de har betalningsanmärkningar i sin kreditupplysning. Ferratum vill vara en långivare för alla, och har därför valt att erbjuda dig lån trots eventuella anmärkningar. De har själva satt upp lite krav och riktlinjer för dig som söker ett lån.

  • Du bör inte ha en ny betalningsanmärkning under de senaste 6 månaderna.
  • Du får inte ha fler än sex betalningsanmärkningar
  • Du måste vara över 21 år för att kunna få ditt lån godkänt. Du bör även ha en mobiltelefon, e-postadress och bankkonto.

Utbetalningar & bank

Hos Ferratum så kan du låna pengar både på vardagar och helger. Nedan kan du se vilka tider som de håller öppna för att kunna betala ut det lån du vill ansöka om.

Måndag-Fredag: 08:00-21:00
Helg: 11:00-18:00

Direktutbetalningar till: Nordea

Använder du en annan bank än Nordea? Då kan lånet dröja en smula längre, innan det når ditt bankkonto.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med Ferratum? Då kan du gå till deras hemsida och kontakta dem via deras live-support. De hjälper dig med grundläggande frågor och funderingar. Har du ett annat ärende så rekommenderas telefon eller e-mail.

Tel: 020-12 30 30
Mail: kundtjanst@ferratumbank.se