Meddelandelån

Meddelandelån

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 500-10 000 kr

Löptid: 1-3 månader

Kostnad: 0-2100 kr

Meddelandelån är ett svenskt företag som har valt att fokusera enbart på snabblån och SMS-lån. De har varit ute på marknaden under en längre period, och blivit en populär långivare på internet. Många låntagare som har sökt sig till Meddelandelån har blivit nöjda med sina lån. Det visar en kundundersökning där hela 95,1 % svarar att de är nöjda med att samarbeta med Meddelandelån.

  • meddelandelån-logoMarknadens bästa öppettider för kundsupport
  • Använder inte UC för att göra kreditupplysningar på dig
  • Möjlighet att förlänga ditt SMS-lån
  • Din ansökan är alltid gratis
  • Roliga kampanjer och tävlingar

Krav & villkor

Skulle du vilja vara en av alla de människor som använder Meddelandelån för att få hjälp med ekonomin? Då är du alltid välkommen att ansöka om ett lån. Du kommer att ha lite riktlinjer och regler som du bör uppfylla för att ta ett lån direkt på nätet. Att ansöka ett lån hos Meddelandelån innebär inte att de kommer att ta en kreditupplysning. Du söker helt enkelt om ett lån utan kreditupplysning hos UC. Det kan vara bra att känna till om du känner till att din kreditupplysning inte ser speciellt bra ut. Nedan följer lite av de krav som låneföretaget ställer på dig som potentiell låntagare.

  • Du ska inneha ett bankkonto, mobiltelefon och en mejladress
  • Du måste vara myndig (över 18 år) för att kunna ansöka om lån
  • Du ska inte ha en allt för besvärad historik med betalningsanmärkningar m.m.

Utbetalningar & bank

Hos Meddelandelån så kan du ansöka om lån sju dagar i veckan. De har valt att ha generösa öppettider för alla de kunder som behöver snabba och akuta lån. För att se vilka öppettider, och vilken bank företaget använder sig av, så kan du kolla här nedanför.

Måndag-Fredag: 07:30-22:00
Lördag: 09:00-17.00
Söndag: 12:30-16:00

Direkutbetalningar till: Nordea & Handelsbanken

Använder du inte samma bank som Meddelandelån? Då kan din utbetalningar dessvärre dröja en stund extra.

Kontakt

Skulle du vilja komma i kontakt med Meddelandelån så kan du kontakta dem via kundsupporten som finns på deras hemsida. Där hjälper de dig med enklare frågor och ser till att du får hjälp med dina funderingar. Det går även att kontakt dem via telefon och mail.

Mail: kundtjanst@meddelandelan.se
Tel: 020-40 00 03