Banker för långivare

194-pFör att kunna se vilka långivare som kan ge dig sanbbast direktbetalning av ditt lån så kan du kika här. Det går i regel alltid snabbast om du väljer en långivare som använder sig av samma bank som du. Därför rekommenderar vi dig att använda dig av en långivare som gör betalningar av lån via din bank om du behöver låna pengar snabbt och akut. I de allra flesta fall så kan du få ditt lån beviljat och utbetalat till dig under samma dag. Därför kan du låna pengar idag om du skulle behöva!

Snabbt lån

För att kunna låna pengar så snabbt som möjligt så bör du använda dig av samma bank som din långivare. Då kan din utbetalning gå snabbare. Använder du samma bank så tar det 1-2 timmar. Använder du inte samma bank som din långivare så får du dina pengar åtminstone under samma dag, alternativt tidigt dagen efter som du ansökt om ditt lån.

Ferratum – Använder sig av Nordea / Erbjuder utbetalningar på helger och vardagar

Risicum – Använder sig av Handelsbanken & Nordea / Erbjuder utbetalningar på lördagar och vardagar

Vivus – Använder sig av Handelsbanken & Nordea / Erbjuder utbetalningar på helger och vardagar

Meddelandelån – Använder sig av Handelsbanken & Nordea / Erbjuder utbetalningar på helger och vardagar

ViaConto – Använder sig av Nordea / Erbjuder utbetalningar på lördagar och vardagar

Monetti – Använder sig av Nordea / Erbjuder utbetalningar på vardagar

LånButiken – Använder sig av Handelsbanken & Nordea / Erbjuder utbetalningar på lördagar och vardagar

Onea – Använder sig av Nordea / Erbjuder utbetalningar på lördagar och vardagar

CredWay – Använder sig av SwedBank & Handelsbanken / Erbjuder utbetalningar på helger och vardagar

Säker Finans – Använder sig av SwedBank & Handelsbanken / Erbjuder utbetalningar på helger och vardagar

SnabbFinans – Använder sig av SEB / Erbjuder utbetalningar på vardagar

Snabbast utbetalning av lån

Som vi tidigare nämnde så betalas ditt lån snabbast ut om du använder dig av samma bank som den långivare du ansöker hos. Oftast så handlar det om att du kan få din utbetalning under samma timme som du ansöker om ett lån online. Skulle du inte använda dig av samma bank som din långivare så kan du räkna med att få dina pengar under samma dag. Vill du låna pengar idag, och vill vara säker på att du har pengarna på ditt bankkonto direkt så är det en stor fördel att se till att du lånar hos en långgivare med samma bank. Du får du ditt lån utbetalat snabbt om du skulle få en beviljad ansökan av ditt lån.

Öppettider & helger

Som du säkert märker så kan det även skilja en del på dessa långivares öppettider. Vissa företag ser till att ha öppet på helger, samtidigt som andra företag inte erbjuder lån på helger. Skulle du behöva låna pengar snabbt, och det råkar vara helg, så rekommenderar vi att ta en extra titt på vilka dagar som de erbjuder lån. Flera företag som erbjuder lån online kan erbjuda att låna ut pengar på helger. Det kan alltid vara bra att ta en extra titt innan du vill låna pengar på helger om vilka öppettider som gäller hos respektive långivare.

Leave a Comment