Hur mycket kan jag låna?

I vanliga fall så kommer din långivare av snabblån på nätet erbjuda dig att låna mellan 20-40 000 som max. Vissa långivare erbjuder större lån, samtidigt som andra långivare erbjuder mindre lån än så. Att låna mycket pengar innebär naturligtvis ett större ansvar. För att kunna ta ett stort lån så krävs det att du har din ekonomi under god uppsyn. Många långivare nekar större lån till människor som tidigare har betalningsanmärkningar eller liknande.

LångivareBeloppLöptidKostnadAnsökLäs mer
1000-45 000 kr24 månader0 krAnsökLäs mer
1000-5000 kr1 - 2 månader0AnsökLäs mer

När det kommer till snabblån så finns det flera företag som kan hjälpa dig. Det kan alltid vara bra att ta det lugnt och fundera på lite saker innan du tar ett snabbt lån idag. Tänk gärna igenom några frågor för dig själv.

  • Hur mycket kan jag låna?
  • Hur mycket ränta kommer ditt lån ha?
  • Klarar du av att betala innan förfallodatumet?

myntStora & små lån online

När det kommer till snabblån eller SMS-lån online så finns det en stor valfrihet. Du kan själv bestämma hur mycket du vill låna (mellan 500-50 000 kr, beroende på vilken långivare du använder). Det kan vara bra att använda sig av ett snabblån då det saknas några tusenlappar, och din lön är snart på väg. Då kan du låna pengar och lösa de kostnader som du inte vill vänta med. Sedan kan du enkelt och snabbt betala tillbaka ditt lån. De flesta långivare erbjuder dig en mycket låg ränta, eller i vissa fall ingen ränta alls om du lånar pengar under en kort period. Det går även att räkna ut om du tjänar på att ta ett stort lån under ett helt år, eller många små lån under flera månader. Se därför till att jämföra lån innan du bestämmer dig.

Räkna ut hur mycket du kan låna

Det är viktigt att du som vill låna pengar håller koll på vad du egentligen har råd med. Därför är det alltid bra att hålla koll på hur mycket du kan låna. Det är en uträkning som du bör göra för dig själv. Lägg ihop dina inkomster och utgifter för att först se hur mycket pengar du har att röra dig med. Se sedan till hur stora räntor och kostnader det är för ditt lån, och under hur lång tid som du vill låna pengar online. Räkna sedan ut om du kan klara av de månadskostnader som finns för ditt lån. Ser det ut som du kan klara det så rekommenderar vi dig att ta ett lån.

Räntor m.m. kan variera beroende på hur mycket pengar du vill låna. Därför är det alltid bra att ha en känsla av hur mycket pengar som du kommer att behöva, för att sedan väga det emot dina inkomster.

Låna pengar snabbt idag

En stor fördel med att ta ett snabblån är att det är det snabbaste alternativet av lån som du kan ta. Du kan se till att låna pengar samma dag som du ansöker om ditt lån. Det innebär att du kan ansöka om ett lån idag. Sedan får du ett svar inom bara 1-2 timmar. Sedan kommer din långivare att skicka pengar till ditt konto. Det innebär att du kan få pengar till ditt konto mellan 1-24 timmar efter att du ansökt om ett lån online.