loanstep

loanstep

Information

UC: Det tas ingen UC

Bet. anmärkning: Bet. anmärkning är okej

Lånet

Belopp: 1000-5000 kr

Löptid: 1 - 2 månader

Kostnad: 0

Loanstep är en långivare på internet men det är inte riktigt så enkelt. Det är en ”låneförmedlare” som det kallas och det innebär då att de förmedlar lån från en person eller ett företag som ger ut lån (alltså en långivare) till en person som ansökt om ett lån. Alltså till en låntagare.

Deras vision är att skapa glada kunder som kommer leda till att kunderna vill komma tillbaka och få hjälp med att låna pengar hos dem.

Loanstep support

Det finns en del olika kontaktvägar att gå om man vill låna pengar med loanstep och de erbjuder ett glatt kundtjänst-team som gärna hjälper till att svara på kundens frågor. Kundtjänst har öppet mellan 09.00 – 12.00 och 13.00 – 16.00 och de erbjuder tre olika metoder under dessa öppettider. Den första metoden är Live-chat där man kan chatta live med någon som arbetar i kundtjänst, den andra metoden är via E-post (info@loanstep.se) och den sista metoden är via telefon (026-222 28 38). Det går även bra att skicka brev på adressen Savelend Sweden AB, Linnégatan 87, 114 54 Stockholm.

Lån utan UC hos loanstep

Hos Loanstep så är det lån utan UC vilket innebär att de inte tar kreditupplysning via Upplysningscentralen. Istället så samarbetar Loanstep med partnern och kreditupplysningsföretaget Creditsafe. Den viktigaste anledningen till att de har detta kreditupplysningsföretag är för att kolla om det finns en tillräcklig kreditvärdighet, alltså om företaget eller personen har en tillräcklig och säker betalningsförmåga. Om man har en kreditupplysning så får man även det säkrare att man gör affärer med trovärdiga företag eller personer.

Godkända ansökningar hos loanstep

Godkända sökningar hos Loanstep är förstås viktigt och det finns såklart villkor för att få kunna låna. Man måste till exempel skapa ett användarkonto på hemsidan och för att få ha ett konto hos Loanstep så måste man ha fyllt 18 år. Att vara myndig är naturligtvis också ett måste samt även att ha juridisk rätt att ingå i avtal samt att man tagit del av och accepterat användarvillkoren, kreditvillkoren samt Savelend integritetpolicy.

Fördelar med loanstep

Fördelar med just Loanstep är att de ger kunden 100% rabatt på på alla kostnader när man betalar tillbaka lån på max 5000 kronor inom en fjorton dagars period. Om ansökan om lånepengarna kommer in innan 12.00 på dagen så får man även pengarna redan samma dag vilket är en bra fördel om man behöver pengarna snabbt och smidigt. Man kan även förlänga om man behöver mer tid, det tillkommer inga onödiga kostnader samt att hemsidan är professionell och enkel att hitta på.