Få koll på din ekonomi med Tink

Vad mer kan man begära än att ha ett program nerladdat på sin PC, mobil eller ipad för att se hur ens ekonomi fungerar, men även för att kunna få en sammanställning kring vilka utgifter man har gjort, samt vilka intäkter man får. Dessutom kan man få en sammanställning på hur mycket man har på sitt konto, det är det allra bästa sättet för en. De fördelar som finns med att använda sig av Tink, inte bara att man får bra koll på sin egen ekonomi utan även att:

  • Du kan regelbundet se vad du verkligen slösar dina pengar på och vilken typ av kategori som dominerar mest när det kommer till slösande av pengar.
  • Många människor som använder sig av det här programmet känner att de får en mycket bättre koll på sin ekonomi samt hur de på bästa möjliga sätt kan förbrukas.
  • Du som person kan se till att planera de intäkter som kommer in på ditt konto.
  • Många som har använt sig av programmet upplever rätt klart och tydligt att man med hjälp av detta kan få rätt bra koll på sin alldeles egna ekonomi. Det som leder till detta är att man verkligen kan känna av om man är på rätt väg eller inte. Med hjälp av Tink kan man också skapa sig en budget för att få pengarna att räcka till månaden ut.
  • De som använder sig av Tink har också upplevt att det är ett lättare sett att kunna se hur mycket pengar man har valt att spara varje månad till det köpet man är intresserad av.
  • Alla de utgifter man gör kan behandlas utifrån flera kategorier och du som köpare kan se var någonstans du har slösat dina pengar. Är det så att nöje och shopping är en stor del, kan det vara ett tips på att minska detta till nästa månad.

Besök Tink på tink.se

tink

Leave a Comment