Credway har prisgaranti

Något som bör uppmärksammas är att prisgarantin finns att kunna ta del av hos Credway. Detta är något som är utöver det vanliga, då man inte alls brukar genomgå något sådant här när det kommer till de bolag som lånar ut pengar till sina kunder. Så med andra ord kan man säga att det är rätt sällsynt och inget som många olika banker ser till att ge till sina kunder, och då talar vi främst om de banker som enbart erbjuder blancolån.

För att diskutera mer ingående vad en prisgaranti faktiskt är för något, så kan man säga att i praktiken innebär det att man regelbundet försöker att kontrollera konkurrenternas priser som finns på marknaden. Detta kontrollerar man för att man som bank aldrig ska behöva ha högre priser än vad konkurrenterna har på marknaden idag. Detta tycker många personer är något att föredra innan man bestämmer sig för att ta lån hos en viss bank, för att se om de på ett mer eller mindre sätt kollar runt innan de sätter vissa priser.

Men givetvis har företaget satt upp några villkor som man behöver uppfylla, och det är att prisgarantin kommer garantera dig som kund att du kommer få det billigaste lånet mellan 1000 kronor till och med 20000 kronor. Är det som så att man hittar ett billigare lån någonstans så kommer inte Credway bara att matcha priset, utan man kommer även erbjuda dig som kund ett pris som totalt är 10 % lägre än det normala. Detta är mycket uppskattat av de personer som får den här möjligheten, när man har bestämt sig för lånegivaren Credway. Så innan man bestämmer sig för en bank är det bra att ha en bank som har detta i tankarna redan innan man bestämmer sig för att avsätta en viss prissumma.

credway-prisgaranti

Leave a Comment