Det nya inom snabblån och kreditkonto

Vid vissa tillfällen i livet behöver de flesta människor någon gång låna pengar. Detta leder då till att du behöver ta ett lån om du inte har någon annan du känner som du kan låna av. Här har det sedan länge skapats något som tidigare hette sms-lån, men som idag har fått byta namn till snabblån och mikrolån för att vara enligt regelverket som Finansinspektionen har satt upp. Hur som helst så sker det alltid förändringar inom denna bransch och det kommer även uppgifter som säger att vissa av de låneinstitut som finns håller allt för höga avgifter.

Detta är något av det nya som har hänt i och med att flera söker sin information på nätet. Idag finns det många olika forum som det går att läsa i innan du tar ett snabblån eller skapar ett kreditkonto. När det gäller snabblån så har dessa på senare tid blivit något som ökat i storlek. Tidigare kunde du bara låna upp till cirka 5000 kronor. Idag har detta belopp stigit till mellan 25000 upp till 50000 på vissa platser. Dessa lång ansöker du idag om på nätet och får ett snabbt besked.

Något som också har skett är att vissa av de som erbjuder lån, även gör detta när du ansöker från utlandet. Här brukar då det marknadsföras som ett lån till resepengar, vilket då naturligtvis är något som lockar många. Gällande att skaffa ett kreditkonto med kort kopplat till detta, så har det på dessa börjat erbjudas räntefria lån under en viss period. När du väljer detta alternativ ska du vara noga med att kontrollera att du verkligen kan betala tillbaka inom denna tid och även vara medveten om vilka kostnader som tillkommer om du inte hinner med. I övrigt är det precis som tidigare på lånemarknaden och idag är det lättare att ta en lån en tidigare.kreditkonto

Leave a Comment